A faste » Lene Weiss

Lene Weiss
Billedkunstner

Mens jeg, i en tiårig periode, rejste meget til USA for mit arbejde, tog jeg chancen for samtidigt at tage undervisning i BILLEDKUNST på The Athenaeum School of the Arts, som er en estimeret kunstskole oprettet for over 100 år siden i kunstnerkolonien i La Jolla, Californien.

Jeg elsker NATUR, ikke de trimmede haver, men lange græsstrå, bløde linier, lyset i træerne, langstrakte enge, når jeg vandrer i naturen kan jeg standses af et syn eller en lysstråle som inspirerer mig til et nyt maleri.

Jeg inspireres af KVINDELIV, kulturforskelle, den naturlige dualisme og væsentlige følelsesmæssige relationer. Også indendørs liv inspirerer mig. Et halvt fuldendt måltid, en komposition af ting, bøger, skåle, glas, klædningsstykker, møbler, det uordnede. LYSET, som falder ind gennem vinduet på de indendørs ting.

FARVER betager mig. Jeg nyder at male og er fascineret af farvernes indbyrdes spil.

Jeg holder desuden meget af at fremstille PRINTOGRAFIER af mine værker, både med basis i mine iPAD-malerier og mine lærreds-malerier, hvor både farver og penselsstrøg gengives så tydeligt, som var det maleriet selv man så.

www.artwise.dk   og   lenesw@artwise.dk
tlf 28221360


 
Art Danmark Galleri - artdanmark.dk - Solhøj 13, dk-2990 Nivå, Danmark Tlf.: 40200031, artdanmark@post.tele.dk,