Art Danmark Netside » Lene Weiss
Lene Weiss
Billedkunstner

 
FARVER betager mig. Jeg nyder hvert et malerstrøg og fascineres af farvernes indbyrdes spil. Jeg elsker NATUR, ikke de trimmede haver, men det uordnede. LYSET i træerne, de langstrakte enge, lange græsstrå, bløde linier.  Også indendørs liv inspirerer mig. Kvinders bløde linier. En komposition af ting; skåle, glas, klædningsstykker.
 
Det er lidt forskelligt hvilket tema, der tager magten. For tiden er SKÅLE blevet min passion. Skåle-motiverne giver mig stor frihed til at lege med former og farver.
 
Jeg har udstillet i: Firmaers kunstforeninger siden 2002,  Zonta-Hillerøds årlige udstilling siden 2011,  Roskilde Musicon udstillinger siden 2016,  Cafeer og kulturhuse siden 1999,  Hillerød Censurerede Forårsudstilling i Frederiksborg Centeret og Annaborg 2015, 2016 og 2018,  Hvidovre Censurerede HCU i 2016 og 2018,  Vestsjællands (Holbæk) Censurerede VK18 i 2018.
 
Jeg maler oftest med akryl på lærred; enkelte gange kan der være andre medier med, f.eks. oil bars, akryl pen, stof, pap, tyndt metal. Jeg har også iPad malerier.
 
Desuden holder jeg meget af at fremstille printografier af stort set alle mine værker, både med basis i mine lærreds-malerier og mine iPad-malerier. Jeg arbejder med egne værktøjer gennem hele fremstillingsprocessen for at sikre mig, at både farver og penselsstrøg gengives så tydeligt, som var det maleriet selv man så. Printografierne fås naturligvis meget billigere end maleriet, i standard størrelser A6, A4, A3+, A2.
 
Kontakt mig på:   Tlf: 2822 1360   eller   Email: Leneadw@artwise.dk
Hjemmeside:  
Leneadw@artwise.dk  -  Facebook:  @Artwise-Dk  -  Instagram:  @artwise_dk

 

 Art Danmark Galleri, Hejrevej 15| 3400 Hillerød | Tlf.: 40200031