Art Danmark Netside » Eva De Nardi
Eva De Nardi 
Billedkunstner
Jeg er en ung kunstner, som er opvokset i Californien, USA. Jeg har gået på Fordham University i New York, hvor jeg fik min bacheloruddannelse i psykologi og visuelt kunst. Jeg har også gået på Krabbesholm Kunsthøjskole og Holbæk Kunsthøjskole fra 2016 til 2017, hvor jeg studerede maleri, tegning, og fotografi.

Jeg flyttede til Danmark i 2020, og har været glad for at kunne fortsætte mine kunstneriske udfoldelser i København. I løbet af min barndom havde jeg mange muligheder for at lave kunst, i det jeg gik på Rudolf Steiner skoler. Jeg har altid holdt af at male - en form for selvudtryk, der har hjulpet mig med at finde min plads i en ofte overvældende verden. 
Jeg arbejder meget med selvportrætter, som udtrykker hvordan jeg ser mig selv versus hvordan verden ser mig, både som person og som kvinde. Jeg prøver at udtrykke kvinders komplekse indre verden gennem deres fysiske fremtræden. Jeg er fascineret af livets skønhed og menneskets kompleksitet. Min stil er levende, farverig, dramatisk og detaljeret. 
Kontakt mig på: Tlf eller SMS: +45 5385 5507 - Email: evadenardi@yahoo.com - Instagram: @eva.theartist
 
 
Art Danmark Galleri - artdanmark.dk - Solhøj 13, dk-2990 Nivå, Danmark Tlf.: 40200031, artdanmark@post.tele.dk,