A faste » Agnete Dollerup

Agnete Dollerup
Billedkunstner

- er af mange kendt for sine kreative inspirerende og kunstneriske årer. Kunstnerånden er gået i arv fra hendes aner gennem generationer på begge sider af stamtræet. - Barndommen gik med at suge til sig og tegne, male, lave stentøjsfigurer og alskens kunsthåndværk. - Det kreative barn Agnete voksede op midt i kunstens og naturens fantastiske verden, hvor hun lærte at iagttage alle de dejlige dyr og de frodige kuperede landskaber i det skønne Nordsjælland.

- Agnete Dollerup har, som initiativtager til og leder af Billedmalerskolen med 36 elever i Ældre Sagen Høje Taastrups regi, udvist sin store frivillige aktivitet, siden 2007. – Agnete havde endvidere den glæde og store ære, at modtage Høje-Taastrup Kommunes Kulturpris 2012 med bl.a. sin Billedmalerskole.

- Det Agnete Dollerup nok er mest kendt for rent kunstnerisk, er de lette muntre farver og de mange fantasifulde dyremotiver og naturen frembragt i en spændende 3D struktur, som oftest frembragt med spartel og akryl m.m. på lærred med mange forskellige teknikker i ’abstrakt naturalisme’.

- Se endvidere
www.AgneteDollerupArt.dk
Art Danmark Galleri - artdanmark.dk - Solhøj 13, dk-2990 Nivå, Danmark Tlf.: 40200031, artdanmark@post.tele.dk,