A faste » Børge Rask Olsen

 

Børge Rask Olsen
Galleri ejer og stifter af Art Danmark


Jeg stiftede i 2007 "Art Danmark" og kunstudstillingen i Gallerierne Shoppingcenter, Slotsgade 5, Hillerød

Et farverigt erhvervsliv er byttet ud med billedkunst, mine malerier er naturligvis meget ofte en gengivelse af mange positive oplevelser fra mit liv - rejser, natur og møde med mange rare mennesker.

Motiverne til mine malerier er ofte abstrakte eller begrænset naturalistiske, jeg eksperimenterer gerne med forskellige effekter, brug af redskaber og materialer kan være meget varieret, det er meget spændende at udforske nye metoder og stilarter.

For mig er skabelsen af et maleri en glæde i sig selv, og forhåbentlig kan jeg også glæde andre med mine malerier, jeg udstiller også i virksomheder, Galleriet hvor mere end 400 gæstekunstnere udstillet lukkede jeg i 2016, jeg har nu mit eget atelier som man er velkommen til at besøge efter aftale forud, jeg viser også gerne helt uforpligtende mine malerier i dit eget hjem.

På denne side ser du kun et meget lille udvalg af min produktion, hvis du synes om det jeg laver kan vi sikkert finde lige det du synes bedst om, lad os mødes til en orientering om det motiv du er vild med, det findes måske allerede, eller er på vej til at blive lavet.

Du kan skive til mig på
post@artdanmark.dk eller ringe på tlf. 40200031


 

Art Danmark Galleri - artdanmark.dk - Solhøj 13, dk-2990 Nivå, Danmark Tlf.: 40200031, artdanmark@post.tele.dk,