Permanente kunstnere


Art Danmark Galleri
Består idag mest af permanente kunstnere som udstiller nye værker hver måned, kunst af ambitiøse og virksomme kunstnere, alle med hver deres stil og farverige univers.

Vores kunst er for alle, se dig om på hjemmesiden og find netop dine oplevelser.

Galleriet er åbent alle fredage kl. 13 -17 og alle lørdage kl. 10.30 - 14.30



 



 

Art Danmark Galleri

Startede i 2007 med en flok kunstnere som alle havde ambitioner om at erobre hele verden med sin kunst, det gik måske ikke lige godt for alle, men andre og flere kom til med nye ideer, forretningen blev større og større, med tiden blev lokalerne for små og der blev flyttet rundt i centret og endeligt i 2010 blev vi installeret i centrets allerbedste lokale, desværre flyttede en del forretninger ud af centret så p.t. har galleriet en dominerende rolle.

Mere end 400 gæstekunstnere har udstillet sin kunst i galleriet fra 2008 til 2015, det er mange indtryk og en fantastisk oplevelse at være vidne til, heldigvis er rigtigt mange stadigvæk tilknyttet Art Danmark Galleri og kommer stadigvæk med nye og spændende værker.

Gæsterne som besøger galleriet flittigt har selvfølgelig en meget stor ære af den store succe, Art Danmark er blevet godt kendt og respekteret for den gode kvalitet af kunst der vises hver måned.

 
Art Danmark Galleri, Hejrevej 15| 3400 Hillerød | Tlf.: 40200031