Art Danmark Netside » Helle Søes
 
Helle Søes
Billedkunstner


Jeg er autodidakt billedmaler og har malet siden 2009, jeg brænder for malerkunsten og det kreative, hvor jeg kan skabe ro, balance og glæde, udover mit job som bogholder, er kunsten og farverne blevet en stor del af mit liv, og jeg er lykkelig for at have fundet min passion.

Jeg maler naivistiske fantasi/fabeldyr, samt abstrakte mixed media/blandform, jeg bruger hovedsageligt akryl maling og kombinerer det gerne med olie og spray, anvender ofte spartelmasse, samt forskellige effekter, som rusten skrot, irret kobber og collage m.m. Det giver dybde, struktur og et tredimensionelt udtryk.

Jeg nyder at udvikle mig, afprøve nye teknikker og give mig selv nogle udfordringer når jeg maler. Det er hver gang en spændende proces, at se et billede blive til, og man kender ikke det færdige resultat på forhånd. Kan være meget overraskende.

Jeg bliver inspireret af glæden ved kunsten, og det jeg ser og møder på min vej gennem livet. Det kan være glade og sjove hverdagssituationer, oplevelser, naturen, messer og udstillinger m.m.  Mine malerkundskaber er udviklet på kurser, og med forskellige teknikker og eksperimenter, forsøger jeg hele tiden at finde nye muligheder.


www.galleri-soes.dk  -  helle.soes@mail.dk  -  tlf 21494823 - 22724823
Art Danmark Galleri, Hejrevej 15| 3400 Hillerød | Tlf.: 40200031