Art Danmark Netside » Britt Wilken
Britt Wilken
Billedkunstner

For mig er kunst bedst når den er opløftende, fuld af glæde og livskraft.
Livet rummer ofte tunghed og tragedier, og vi ved jo, at stemninger spreder sig som ringe i vandet. Derfor er det et aktivt valg fra min side af, at male billeder der skaber skyfri himmel og skubber de mørke skyer væk. Kun på den måde sejrer selve livet, for mig. Det kan virke overfladisk, men dykker du dybt ned i mine malerier, vil du finde symboler på ensomhed, kærlighed, afslutninger, udvikling, begyndelser, håb, drømme og styrke.

Jeg har malet og tegnet så længe jeg kan huske. Jeg var især fascineret af farverne, derfor er mine malerier i klare, stærke farver. Jeg var også betaget af Salvador Dalis måde at male på. Hans silke. Jeg håber, at en brøkdel kan anes i mine billeder.

Som 14 årig var mit eneste ønske at blive billedkunstner. Det blev desværre ikke til noget og jeg kom ikke i gang for alvor, før jeg var 39 år. De sidste 7 år har været en utrolig rejse. Den indefrossede kreative kilde, flyder nu som en rivende, bred flod, ikke til at stoppe.

I fremtiden vil der komme flere ocean billeder, flere billeder under vand i floder og søer. Håber I tager dykkerturen med mig. Rigtig god fornøjelse.


 http://www.galleribrittwilken.dk/  -  Britt.wilken@gmail.com
- tlf. 24 41 80 68


Art Danmark Galleri, Hejrevej 15| 3400 Hillerød | Tlf.: 40200031