Art Danmark Netside » Britt Wilken
Britt Wilken
Billedkunstner


Jeg tror på, at mennesker i denne urolige tid, mere end nogen sinde har brug for at finde ind i sig selv, finde ro, fred og glæde. Jeg tror på, at det man har fokus på, vokser.
Jeg tror på, at ved at omgive sig med smukke oplevelser og omgivelser, finder man mere fred og tilfredshed i sig selv, som så gives videre til omgivelserne. 

Derfor har jeg valgt at male fredfyldte, smukke malerier, med udgangspunkt i vores utrolig skønne natur. Intet sted er for mig mere fredfyldt end under vandet, en verden jeg elsker at dykke ned i, derfor ligger min fremtid som Oceanmaler.
Det er mit håb at du vil tage turen sammen med mig, nyde at glæde dig over farverne, freden og detaljerne. 
 
I mit lille hyggelige hus i Jyllinge, har jeg indrettet et galleri, hvor du har mulighed for at komme forbi, og se 20 - 40 af mine værker, afhængig af hvor mange jeg har hjemme. En god ide, er dog lige at kontakte mig inden, så du ikke kører forgæves.
Har du lyst til selv at være kreativ, har jeg 3 undervisnings hold om ugen i tegning og maling. Her er du også meget velkommen. Du kan se flere detaljer på min hjemmeside.
Jeg glæder mig til at se dig.

I fremtiden vil der komme flere ocean billeder, flere billeder under vand i floder og søer. Håber I tager dykkerturen med mig. Rigtig god fornøjelse.


Galleri Wilken  -  Britt Wilken
Solsikkevej 7  -  4040 Jyllinge


 http://www.Brittwilkenart.dk  -  Britt.wilken@gmail.com
- tlf. 24 41 80 68
Art Danmark Galleri, Solhøj 13 2990 Nivå | Tlf.: 40200031